Meezingen

Repetities

Elke maandagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur repeteren we samen in muziekpodium Azotod.

Meerndijk 126, 3454 HV, De Meern

leidscherijnkoor@gmail.com

We beginnen altijd met inzingen om de stem op te warmen. Daarbij wordt gelet op houding, ontspanning en focus. We doen oefeningen en zingen canons.

De rest van de les leren we nieuwe nummers aan en herhalen nummers die we al kennen. Soms doen we ook ritme-oefeningen. We zitten of staan in stemgroepen: sopranen, mezzo’s en alten. Bij vierstemmige partijen wordt de mezzo-groep opgedeeld in twee groepen.

We leren nummers aan op basis van bladmuziek. Het is niet nodig om noten te kunnen lezen. Alle liedjes worden begeleid op piano door onze muzikaal begeleider Stientje Nicolai.

Een keer per jaar houden we Koordag, een gezellige dag met workshops, extra repetities en samen eten.

Proefzingen?

Wil je een keer komen meezingen met ons koor om de sfeer te proeven en te kijken of zingen in een groep iets voor jou is? Meld je dan aan voor een proefles. Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier. Na inschrijving krijg je te horen wanneer de eerstvolgende proefles is.

“Wat een fijne sfeer heerst er in het koor. Ik voelde me ontvangen in een warm bad.”

Een nieuw lid

Inschrijfformulier proefzingen

sopranenmezzo'saltenweet niet

via een vriend of kennisvia social mediavia Googleanders